5 sätt moln “Supercharges initiativ företag

Cloud i och för sig kan eller inte kan tillföra värde till verksamheten, men det kan säkert hjälpa överladda andra viktiga initiativ företag.

Cloud kan placeras som en plattform för en rad initiativ som syftar till att bidra till att öka flexibiliteten och förmågan hos organisationens affärsteknik. Det är kontentan av en ny bok, författad av Pankaj Arora, Raj Biyani och Salil Dave, alla Microsoft befattningshavare.

I till molnet: Starta ett företag, förklarar författarna hur företag cloud förmåner andra initiativ inom företaget

1) Satsa på delade tjänster. “Förmågan att dela fysiska servrar är ett moln fördel, men molnet kan göra mer eftersom ett moln skala enhet Caan vara mer detaljerad än ett program kan företag skapa funktionella komponenter som kan delas mellan program . ”

2) Konsolidera globala plattformar “i molnet, kan globala plattformar bli en uppsättning globalt värd, löst kopplade tjänster med en logisk arkitektur, jämfört med en tjänst i en enda region men erbjuds i stort.”

3) förenkla tillämpningen portföljer: “Migrera ett ekosystem till molnet ger en möjlighet att förbättra den.”

4) Förbättra användarupplevelser: “Molnet förmåga att bearbeta information på uppdrag av enheter med svagare processorer, tillsammans med lättillgänglighet nätverk tillgängligt via offentliga moln, kommer att hjälpa den uppfylla användarnas förväntningar.”

5) Ombord skugga IT-applikationer: “Det är inte ovanligt att upptäcka att skugg program stöder viktiga processer i ett företag,” författarna observera. “Cloud computing stöd för snabb utveckling och nytta stil fakturering kan motverka oro flesta skugg projekt.”

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar