AMD förutspår fler Intel avslöjanden

Detta är första gången Intel har varit tvungen att konfrontera nu allmänt tillgängliga fakta i sitt olagliga beteende och det kommer inte att bli den sista, “AMD jurist Tom McCoy sade i ett uttalande.

USA FTC och New York Attorney General fortsatta undersökningar och AMD: s tvistemål mot Intel kommer att ge andra tydliga demonstrationer av Intel bryter mot lagen – nästa steg mot att föra konsumenternas val till marknaden.

Intel, under tiden, hade sin egen reaktion på publiceringen av bevisning exakt hur det brukade olagliga rabatter och betalningar att avråda PC-tillverkare och återförsäljare från strumpan AMD produkter.

I ett uttalande, Intel sa att det var “övertygad om att kommissionens slutsatser rörande [Intels] affärsmetoder är fel, både sakligt och lagligt”.

Intel har överklagat kommissionens beslut, “företaget sade.” Vi åtar oss att etiskt affärsbeteende och följa alla tillämpliga lagar och förordningar som styr affärsmetoder. Intel har anslutit sig till dessa standarder och agerat lagligt hela tiden i den här frågan.

Denna artikel var ursprungligen publiceras på webbplatsen Storbritannien.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär