Aqua Connect Terminal Server 3.1

Aqua Connect har nyligen lanserat en Aqua Connect Terminal Server 3.1, en uppdatering som syftar till att förbättra prestanda och ett antal efterfrågade funktioner. Jag har skrivit om Aqua Connect tidigare (se Tillgång virtualisering för Mac OS X – Aqua Connect ACTS 3,0 och Aqua Connect Tillgång virtualisering för Mac OS X för mer information företaget). Generellt gäller att om en organisation har ett krav på att använda virtuella mekanismer tillgång ansluta till Mac OS X-baserade serverbelastningar, är Aqua Anslut det enda spelet i stan. Varken Apple eller Citrix erbjuder infödda kapacitet på detta område.

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Aqua Connect, Inc., ledande inom Mac terminaltjänster, tillkännagav idag lanseringen av Aqua Connect Terminal Server 3.1. Aqua Connect Terminal Server 3.1 innehåller uppgraderingar inklusive ljudfunktioner, lokal utskrift support, OpenGL-stöd och urklipp alternativ.

De nytillkomna funktioner kommer att vara tillgänglig för alla användare som använder Microsofts Remote Desktop Protocol. En av de mest spännande uppdateringar ger användarna möjlighet att strömma ljud till en Aqua Connect session. Nätverkstryckeritjänster har också uppgraderats för att tillåta användare möjlighet att skriva ut på en lokal skrivare.

3,1 versionen har också fokuserat på att öka kompatibilitet med befintliga och framtida tillämpningar. De flesta program som använder OpenGL kommer att stödjas i den nya versionen. Användare kan nu kopiera och klistra in text från sitt skrivbord i terminalsessionen. Terminalsessioner kan nu köras i en större variation av skärmupplösningar som uppgraderats för att tillåta användare möjlighet att skriva ut på en lokal skrivare.

Bortom uppgradera funktioner, 3,1 versionen innehåller även prestanda och hastigheten ökar via RDP-protokollet. Användare på vissa Windows- och Linux-maskiner kommer att uppleva förbättrad prestanda inklusive alla användare som använder bitmappscachning.

Detta innebär att om organisationer vill komma åt Mac Server-baserade applikationer med tunna klienter för att stödja Microsofts Remote Graphics protokoll (RGP), är Aqua Anslut det enda spelet i stan.

Företaget agerar inte som om det är den enda leverantören av denna typ av teknik. Jag har hört många historier som tyder på att medan små, är mycket lyhörda Aqua Connect.

Dina villkor gör det omöjligt att vara värd för en Mac OS X arbetsbelastning i en virtuell maskin. Mac OS X är endast behörig att köra direkt på en maskin som gjorts av Apple. Detta utesluter de flesta former av skrivbordsvirtualisering. Apple erbjuder inte tillgång virtualisering eller tillämpningen virtualisering och streaming produkter. Det utesluter andra former av skrivbordsvirtualisering. Aqua Connect produkter är om det enda sättet organisationer som vill ha en enhetlig, virtuell lösning tillgång till hela sin datormiljö, en miljö som innehåller Windows, UNIX, Linux och Mac OS, kan uppfylla deras krav.

Dessutom Apple verkligen inte erbjuder bearbetning virtualisering, nätverk virtualisering, säkerhet eller programvara för virtualiserade miljöer.

Apple, vill du spela i nästa generations datacenter? Du måste göra vissa saker nu. Förvärva Aqua Connect skulle vara en bra start. De erbjuder bra teknik men har inte den kritiska massan för att nå en bred marknad. Du kan hjälpa.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik