Bästa Android smartphones (och nya telefoner att hålla utkik efter): Mars 2016 utgåva

Funderar du på att köpa en ny Android smartphone? Vill du veta vad de bästa smartphones ute finns för närvarande? Letar efter den “iPhone” av Android smartphones? Läs vidare!

LG G5 vs Samsung Galaxy S7: Vilket är det nya flaggskeppet Android smartphone, Hur Samsung planerar att hålla Galaxy S7 sval, MWC 2016: Huawei lanserar ny MateBook 2-in-1 PC, Vänd en gammal PC eller Mac till en ” Chromebook, fem presenterar nästa iPhone behov (men förmodligen inte kommer att få)

Whatever You krav eller budget, det finns en Android luren på denna lista för dig. Denna lista har också några telefoner som inte är tillgängliga men kan vara värt att vänta några veckor för det du vill leva livet i framkant.

Orolig att din Android smartphone inte kommer att göra dig så cool som den svala barn med sina iPhones? Var inte!

Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, innovation, Apples misslyckades mode chansning, Innovation,? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst, telekom, Samsung och T-Mobile samarbeta på 5G prövningar

Dessa enheter inte bara har kvalitet hårdvara, kommer de också att ge dig en utmärkt Android användarupplevelse (Tips: Om du vill ha en ren Android erfarenhet, fick för Nexus).

Som alltid kommer priser och tillgänglighet varierar från bärare till bärare, och om du köper en olåst telefonen, räkna med att betala ett högre pris i förskott. Men olåsta telefoner ger dig friheten att växla mellan transportörer som du vill, en funktion som kan vara till stor hjälp för världens resenärer.

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Apples misslyckades mode chansning

? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar