Big Brother 2 går trådlöst

Den andra delen av förra sommarens voyeuristiska experiment är inställd på att bryta ny mark. När det sänds i juni, kommer Big Brother 2 erbjuda sina live-innehållsflöden över WAP (Wireless Application Protocol), SMS, handdatorer och interaktiv television samt Internet och marksänd tv.

Innovation, Brasilien och Storbritannien tecknar tech innovation, regeringen: Storbritannien, Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen, säkerhet, Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan, säkerhet, Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig

Vi ägnar en mycket längre utvecklingstid till Big Brother 2, som idén är att det kommer att finnas tillgänglig på alla trådlösa plattformar “, säger Morgan Holt, redaktör för Big Brother.” Vi kommer att arbeta med Victoria Real igen för video streaming, men de flesta av de tekniska arrangemangen är ännu inte slutfört “, tillade han.

Fenomenet Internet var Europas ledande webbplats i augusti efter att ha fått 3,5 miljoner sidvisningar i en dag. Brittiska företag runt om i landet rapporterades att förbjuda anställda från att komma åt Channel Four platsen efter direktsända bilder strömmas till fasta företags maskiner befanns vara kostar dem £ 30.000 per dag i förlorad produktivitet.

Den berömda Big Brother-huset utrustas med den senaste övervakningstekniken kommer att ligga på samma område av fastigheter och få en fullständig omgestaltning. Alla delar av huset åter förses med webbkameror så att tittarna kan logga in på webbplatsen när som helst och observera de tävlande “varje rörelse.

Storbritanniens voyeurs får en snabb fix mars med en veckolång Celebrity Big Brother till förmån för årets Näsdagen. Det kommer dock att finnas några kameror i toaletten eller dusch (som kan vara en välsignelse i förklädnad beroende på vem de kändisar är), men fem Sony TV-kameror kommer att följa deltagarna bakifrån enkelriktade glas ljudisolerade körs i huset, förutom 20 fjärrstyrd webbkamera. Över 30 mikrofoner kommer också att ge komplett ljud täckning, med 35 skärmar som visas av en 24-timmars produktionsteam.

Comic Relief webbplats, som ligger på www.comicrelief.com kommer inte sända 24 timmars streaming, som en teknisk drift på omfattningen av den ursprungliga Big Brother skulle vara alltför avskräckande för en så kort projekt. Regelbundna uppdateringar kommer emellertid att skrivas om vad kändisarna är upp till i huset.

Ta mig till WAP-kopplings guide

Hur kan du få tillgång till information och underhållning från praktiskt taget överallt? Ta reda på med webbplatsen brittiska Mobile Technology Special.

Tyck till direkt, och se vad andra har sagt. Klicka på Talkback knappen och gå till webbplatsen News forum.

Låt redaktörerna veta vad du tycker i packsalen. Och läsa andra bokstäver.

överenskommelse Brasilien och Storbritannien tecken tech innovation

Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen

Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan

Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig