Bookbook förvandlar din iPhone till en plånbok, old school stil

Förra månaden I, över, den iCache Geode, en iPhone fall som ersätter alla korten i din nuvarande plånbok med en omprogrammerbara en som morfar in något kort som du vill. Om det är en lite för extrem för din smak jag har något lite mer analog som kan passa räkningen.

iPhone, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

Enter The Little Black Book ($ 59,99) från Twelve South. Det är en plånboksliknande fodralet för iPhone 4 / 4S som innehåller tre platser för ditt körkort och ett par kreditkort. Och som deras, fantastiska fall för iPad, Bookbook för iPhone (som det kallas) ser ut precis som en leatherbound bok.

Bookbook är den perfekta sommaren tillbehöret eftersom det tillåter dig att konsolidera två saker som du bär varje dag – din iPhone och din plånbok – i ett. Det har bara tillräckligt med utrymme för ditt körkort och två kreditkort och en smal ficka för att stuva några visitkort och en nödsituation $ 50 räkningen. Jag flyttade till en liten plånbok år sedan och i en ålder av PayPal och betalkort jag befinner mig med kontanter mindre och mindre nuförtiden.

Mitt enda klagomål är att det inte har ett hål på baksidan för en kamera, så du måste dra den röda fliken högst upp och ta din iPhone ur fodralet för att knäppa en bild. Dessutom är det också lite svårt att text i stående läge i början, men jag vant sig att ganska snabbt. Bookbook för iPhone är lättast att använda i liggande läge och det är irriterande när iOS-appar stöder inte liggande tangentbord.

Jag har använt Bookbook för iPhone för ett par veckor och det är en hög kvalitet bit kit som är extremt välgjorda. Det ser faktiskt bättre med åldern eftersom lädret får en snygg åldern / vittrad look. Om du är ute efter att banta din plånbok / iPhone combo, ge Bookbook en spin. Den finns i svart (bilden) och brunt från Twelve South webbplats.

iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik