CES 2010: Mobila produkter Digital Experience

Varje år som jag har gått till CES, det är en händelse som sticker ut framför allt vila och det är Pepcom Digital Experience pressevent. Jag kunde faktiskt gå till denna händelse, vandra golvet för ett par timmar, träffa ungefär fem personer och har en stor CES upplevelse. Jag deltog i går kväll och tillbringade hela tre timmar var det öppet promenader genom rad och rad leverantörer, något runt 125 totalt. Jag fastnat för leverantörer i den mobila rymden och de som jag har något annat intresse och de ingår Microsoft, HTC, Lenovo, Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Roku, Wilson Electronics, OLED Association, Powermat, Barnes & Noble, Motorola, LG, Novatel Wireless, och många fler. Jag skrev upp några tankar om mina favoriter som hade produkter som verkligen intresserade mig och införlivade dem i min CES 2010 bildgalleriet. Dessa senaste bilderna börjar på bilden 9.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Det fanns en massa häftiga produkter på Digital Experience och det var fantastiskt att se så många av mina goda vänner på mässgolvet. Håll ögonen öppna för täckning av mässan bås, ebook läsare, och mer som jag fortsätter mina resor runt CES.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus