Cloud Sherpas utnyttjas för att hantera Googles kundtjänst

Cloud Sherpas, en av Googles främsta molnintegrationspartners, har tillstånd att tillhandahålla Customer Success Services för Google Apps.

Det innebär att Atlanta-baserade företaget kan hantera några ganska hög nivå kundsupport funktioner relaterade till Google implementeringar, inklusive att hjälpa organisationer med avancerade färdplanen presentationer, ger förändringsarbete assistans och leverera förbättrad teknisk support.

Det är en stor sak eftersom Google är ganska noga vilka organisationer det låter hantera stöd: den anser det en stor differentiator, och det bara betecknar vissa Premier nivå parter att agera i denna egenskap. Cloud Sherpas redan erbjudit några ganska omfattande stödtjänster, den nya benämningen kommer att utöka dessa resurser.

Vi behövde en partner som kunde stödja oss dygnet runt och ge de tekniska resurser vi behöver för att hålla våra system fungerar smidigt runt om i världen 24/7 “, säger Al Bakutis, företagets nätverk och IT tele chef för Fairchild Semiconductor, i ett uttalande. “Customer Success Services genom Cloud Sherpas tillåter oss att inte bara få omedelbart stöd om och när vi behöver det, men det ger oss tillgång till en premie gemenskap, Google produkt- och ingenjörsteam, och även förändringsledning hjälp.

Proaktiv kommunikation om funktions planer och förändringar (inklusive ovan nämnda färdplanen information) och tillgång till Google Premium kundens nätverk, rådgivning och konsulttjänster med fokus på förvaltning, såsom bästa praxis och användning av program vägledning, Förbättrad teknisk support, såsom 24/7 täckning, fall prioritering, snabbare svarstider, och direkt tillgång till en utsedd kontoansvarig

Här är vad som specifikt täcks Googles Customer Success tjänsteportfölj

Bemyndigandet omfattar både Nordamerika och Asien-Stillahavsområdet Cloud Sherpas kunder.

Flera andra Google Apps-partner har meddelat Support tillstånd under de senaste veckorna, bland annat SADA Systems (som, jag profilerade tidigare i veckan, Onix Networking (från Ohio), och Ancoris (som fokuserar på den brittiska).

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin