Dag 8 i gamla kaffe-in-the-tangentbord trick

Här är en snabb statusrapport för de följande mina äventyr i Dell-land. Det är nu varit 8 dagar sedan jag sloshed kaffe i tangentbordet på min nya bärbara Dell-dator. Även om jag hade ett tjänsteavtal nästa affärsdagen, på plats, har maskinen inte repareras på plats på nästa arbetsdag. Det sändes till tjänste depå Dell.

Jag har inte hört något från Dell eftersom det kom till depån på Dag 5 av detta äventyr.

Jag har rekonstruerat en av de två saknade filer och kommer att börja på nästa dag.

Tack än en gång för alla uppmuntrande meddelanden. Det verkar som om detta är en mycket vanligare erfarenhet än jag hade förväntat mig.

Moln, Michael Dell tar ordförande plats VMware ombord, moln, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, Dell, Dell Technologies inlägg Q2 resultat, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

8:30 uppdatering

Jag kommunicerade med en av Dells på-line agenter. Maskinen har skickats tillbaka och ligger nu på DHL: s anläggning i staden. Så ska jag ha maskinen tillbaka någon gång i dag.

11:30 uppdatering

Den vänliga DHL man bara stoppas av att återvända mitt system. När jag öppnade lådan, märkte jag att Dell höll mitt batteri. Jag installerade hårddisken och tappade maskinen i sin dockningsstation. Jag är mycket tacksam att dockan kommer att driva maskinen. Jag samband med Dells online-support chat linje och tjänsten rep beställt ett nytt batteri för mig.

Medan jag var på nätet med tjänsten rep, fick jag ett automatiserat samtal från Dell berättade att maskinen hade reparerats och levereras till mig. Jag tror att meddelandet var lite sent, inte du?

12.00 uppdatering

Gissa vad? Depå reparation sätta fel processor (en 1,66 Ghz) i maskinen i stället för rätt processor (2,16 GHz)! Jag har kallat 3 olika 800-nummer och kan inte nå fram till någon som kan ta itu med detta. Så fortsätter äventyret.

12:20 Update

Jag har äntligen fått fram till någon. De kommer att skicka ut en annan tekniker för att sätta i rätt processor

Med inget brott syftar till verkliga Keystone Cops, undrar jag om teknikern kommer att visa upp klädd som en Keystone Cop.

Jag hoppas att du inte upplever en liknande prövning.

Michael Dell tar ordförande säte på VMware ombord

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies inlägg Q2 resultatet

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar