En närmare titt på Todoist för iOS: Nya funktioner erbjuder förbättrad ärendehantering

Todoist, en av de mer populära ärendehantering program för olika mobila plattformar, fick en uppgradering på tisdag. De nyaste funktionerna är endast tillgängliga för Apple iOS-enheter, men Todoist säger att de kommer att anlända i appen på Android, Windows, Mac OS X och Todoist webbklient inom en snar framtid.

Jag har testat den senaste versionen av Todoist och ser att det är bättre i alla de rätta ställena. Lägga till en uppgift är lättare att göra allt på en rad: Appen intelligent analyserar ut viktig information såsom uppgift namn, förfallodatum och prioritet så att du kan använda vanligt språk för uppgiften posten. Företaget säger data tolkning stöder nu 14 språk med fler än 100 regler programmerade. Jag har ännu inte kunnat förväxla Todoist: Det fortsätter att spika uppgiftspost process för mig även med engångsposter med slutdatum långt in i framtiden.

Hantera en uppgiftslista är lättare också: Du kan nu dra två noterade uppgifter från varandra och Todoist skapar utrymme för en att göra-post. Gör samma sak för två deluppgifter och du kan sätta in en ny deluppgift inom listan. Varför är denna behändiga? Om du inte vet och minns varenda steg för att utföra en uppgift när du anger det, måste du infoga steg efteråt. Den nya “peka och hålla” åtgärder för projekt och uppgifter är värdefullt samt, vilket är ett nytt enkelt sätt att expandera eller kontrakt uppgiftslistor.

Avancerade användare kommer att uppskatta den nya multi-edit-funktionen. I denna nya version av Todoist kan du markera flera projekt eller uppgifter att vidta åtgärder på dem alla på en gång. Jag använder detta för att bryta ut vissa åtgärder från vissa projekt, men du kan också markera flera uppgifter komplett samtidigt eller ändra förfallodatum på flera objekt samtidigt. Och tilldela flera sysslor runt huset till mina barn är enkelt med denna metod också, även om de inte är förtjust i funktion.

Det finns ett stort utbud av nyttoprogram på marknaden, men vilka som anses bäst?

Allt som allt, version 10 av Todist är en imponerande uppgradering som lägger förfining till det vardagliga men ofta nödvändiga åtgärder i det dagliga ärendehantering. Även om det finns flera liknande mobilappar för att hjälpa dig att få saker gjorda – Jag har använt och rekommenderade Wunderlist, Any.Do, och saker i det förflutna – Todoist har hållit mig intresserad med sin enkla men kraftfulla, plattformsoberoende strategi.

Den fria versionen av Todoist finns som en universell app för iPad och iPhone på iTunes men vissa avancerade funktioner, till exempel stöd för etiketter, påminnelser och automatisk säkerhetskopiering kräver en årlig avgift $ 29. Företaget har även en företagsversionen tillgänglig kostar $ 29 per år (eller $ 3 per månad) per användare som stöder upp till 50 personer för varje projekt du vill hantera.

3D-utskrifter händer på: Att arbeta med trä

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

3D Printing, 3D-utskrifter händerna på:? Att arbeta med trä, Banking, CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, innovation, Victoria syftar till fält av drömmar för lokal tech talang, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?