Körning under utskrift. Utskrift medan du flyger. Och Web Printing.

Okej. Så jag har plågat min ärta-hjärna att komma med listan över funktioner och fördelar att tänka på när man tänker på mobila utskrifter, eller MP (Okej, jag gjorde det upp, så gå inte slå upp det). Mobila utskrifter – small-M, små-P – har sina fördelar. Dina anställda eller kunder ska ha frihet att skriva ut dokument (inte jag), e-post och webbinnehåll i fyrfärg från Internet aktiverade bärbara datorer, mobiltelefoner och handdatorer. Och de ska inte behöva ladda ner drivrutiner eller installera ytterligare programvara. Låt mig försöka bryta ner de funktioner och deras fördelar att tänka på, så när du pratar med din chef, du verkar mycket smartare.

iPhone, Palm Pre, Blackberry, etc.

Mobil plus handhållen utskrift. Du bör kunna vidarebefordra alla e-post från handdatorer eller Internet-baserade mobiltelefon s – med eller utan bilagor – till en skrivare e-postadress.

Förarlösa webbaserad utskrift förmåga. Användare bör kunna surfa till en skrivare webbadress använder valfri webbläsare, och ladda upp en fil eller ange en webbadress på vad som ska skrivas ut. Efter att var och en begäran, svarar tjänsten automatiskt till en e-postadress med en säker utsättning kod. På knappsatsen är ansluten till skrivaren, användaren anger sedan koden för att släppa sin utskriften.

Enkel installation. Hitta ett nyckelfärdigt system som kan vara självkonfigurerande och redo att skriva ut var som helst på några minuter. Internet är allt som man skulle behöva.

Helt inbäddad. Alla förbättringar skrivare hårdvara bör förkonfigurerad, all mjukvara bör förinstallerad, bör det krävas något ytterligare stöd. Det innebär att inga externa apparater och inget sätt för användare att oavsiktligt ändra systeminställningar eller åtkomst till andra jobb.

Stark datakryptering. Alla utskriftsjobb ska krypteras och överförs med hjälp av 128-bitars säker SSL kommunikation.

Säkra mobila utskrifter. Efter utskriften bör varje jobb automatiskt raderas från skrivarens minne så att du inte behöver oroa sig för obehörig nytryck.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Flexibilitet. Du bör kunna använda den mobila utskrifter lösning som en fri klient bekvämlighet att behålla sina kunder – eller som en avgiftsbaserad utskriftstjänst att öka intäkterna, om du är en super kapitalist.

Anpassningsbara gränssnitt. Lösningen bör innehålla logotyper och färger på webbsidan för att återspegla ditt företag identitet och nuvarande utskrift som en mervärdestjänst exklusiv för din anläggning.

Lägga till länkar och anpassade meddelanden. Du bör kunna anpassa användargränssnittet för att lägga till länkar till andra webbplatser, lägga till nya skrivare eller infoga nya skärmar för tilläggstjänster, utskriftsjobbalternativ och bekräftelse jobb / steg godkännande.

Stöd för 3: e parts faktureringssystem. Den mobila utskrifter lösningar bör samarbeta med artister som skrivaren och Web betaltjänster (WPS) för att möjliggöra värd faktureringslösningar så att systemet kan räkna antalet sidor, beräkna jobbkostnader och initiera ett kreditkort fakturerings sekvens.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september