Uppskatta dina utskriftskostnader verkliga bläckstråleskrivare

Det är allmänt känt att bläckstråleskrivare är Gillette rakhyvlar i personliga tech industrin: De säljer skrivarna billig och sedan trycka ut oss med bläckpatroner dyra. Att bidra till att ge mer insyn i den verkliga totala ägandekostnaden för en bläckstråleskrivare, American Consumer Institute Center for Citizen Research (ACI), en ideell konsument forskningsorganisation, nyligen släppt ett nytt verktyg för att uppskatta bläckkostnaderna. Den super enkelt verktyg ber dig att koppla in antalet svartvita textsidor, sidor i färg och 4×6 bilder du skriver ut i en vecka och spottar ut tre listor av skrivare sorterade efter de totala kostnaderna över tre år, fem -årig, och sju år innehavstiden.

Det är en bra idé, men verktyget är begränsad användbarhet för åtminstone två skäl

1) Resultaten baserar sig på testdata från Quality, en oberoende avbildning och telekom testlabb, och är begränsad till listan över skrivare labbet har testat (för närvarande endast cirka 20, testades i oktober 2008). Så, till exempel, var ingen av de skrivare som anges på Quality publicerade listan för närvarande finns på BestBuy.com.

2) Verktyget ger bara resultat för tre-, fem-, eller sju år i taget. Med tanke på att de flesta av de skrivare som anges säljer för väl under $ 200, jag har svårt att föreställa sig att någon kommer att använda dem för mer än tre år. De flesta vanliga bläckstråleskrivare kommer att ha tur att ha en livslängd på till och med tre år, mycket mindre fem eller sju.

Efter att ha sagt att, som Quality påpekar i sin skrivare och MFP testa blogg, eftersom fler skrivartillverkare börjar rapportera avkastning med hjälp av ISO Yield Standards (som Quality grundar sin testning på), kommer det sannolikt att bli bättre data och fler räknare poppar upp till hjälpa dig att sortera igenom bläckstråle pris gåta.

[Via The New York Times Gadgetwise blogg]

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX