Var kreativ med digital signage

Förra veckan tillbringade jag min vintersemester med min man i Quebec, Kanada, där vi besökte en av de mest kreativa säsongs företag som jag någonsin har haft tillfälle att tänka på: ett hotell konstruerat nästan uteslutande av snö och is, Hotel de Glace .

Liksom många av er som läser denna kommentar, detta är ett hotell som drivs av entreprenörer. I det här fallet, någon som beslutat att skapa vad som egentligen är en prydlig igloo nära Quebec City kan vara en inkomstkälla. Han var rätt, och sedan 2001 har cirka 500.000 besökare stoppas eller stannade över natten (som jag gjorde) på hotellet under de cirka tio veckor sina dörrar är öppna.

Att vara nörd som jag är, var jag spännande att finna att det fanns gott om tekniken inuti hotellet, visar bara hur kreativ ett litet företag kan få med teknik – särskilt digital signage. Detta är viktigt eftersom Hotel de Glace har gott om sponsorer som hjälper täcka sina uppstartskostnader varje år. Montering cirka 15.000 ton snö i en byggnad med 36 rum, ett kapell och en massiv isbar är inte en trivial företag.

Hotellet tack dess sponsorer genom att köra åtminstone ett halvt dussin digitala skyltsystem i de allmänna utrymmena, ala bilden nedan.

Vad som är intressant om det är två saker

Men Hotel de Glace teknik team fann ett sätt att köra el hela webbplatsen genom att ösa ut snö och dra ledningar och genom att använda päls kreativt för att linda runt de känsliga delarna av bildskärmarna. Så har chefer varit kreativ om att hitta ett sätt att visa upp sponsor mycket offentligt.

Laget inte heller låta en liten sak som kylig luft komma i vägen för att installera en sofisförsäljningssystemet i isbaren, vilket framgår i denna andra foto från mitt besök.

Även om jag är en grön maven som förespråkar att vrida datorer av när de inte används, är detta en situation där det är inte bra att göra. Baren manager berättade att systemet håller på hela tiden så att det håller sig varm nog att köra effektivt.

Snö är inte exakt “fast” för el, inälvorna teknik inte precis som när den omgivande temperaturen är 28 grader Farenheit

(Om du är intresserad av en rolig, framtid vintersemester alternativ, du kan checka ut mer av min Hotel de Glace bilder i galleriet jag på webbplatsen i går kväll.)

Digital signage, i synnerhet, är ett område som jag tror småföretagare bör studera närmare.

När jag gick ut för en Alla hjärtans dag datum film med min man, jag har märkt att den lokala teatern bara hade ersatt sina papper skyltar med nya digitala displayer som kan uppdateras snabbare och samtidigt i hela anläggningen. Dessa skärmar kommer också allt detta mycket liten teater att tjäna lite nya intäkter från annonser som den kan köras på dessa skärmar.

Om ditt småföretag har någon form av offentlig miljö – en butik, en utställning, en restaurang, vad har du – det är verkligen dags att fråga sig huruvida en handskriven skylt är det mest effektiva sättet att visa upp den produkt eller tjänst du verkligen vill lyfta fram en viss dag. Ja, en handskriven meddelande definitivt kommer att förmedla mer intimitet, och jag tror inte att de någonsin kommer att försvinna. Men kan du visa fler meddelanden med hjälp av en digital display, som skulle kunna cykel flera olika meddelanden varje dag baserat på tid eller andra förutbestämda faktorer? Dubbel prismärkning har lättat tillräckligt om detta bör definitivt vara en framtida ersättning för din marknadsföring eller merchandising kampanjer.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela